Nominatie Hoge Regentesse

Het beste toekomstige woonproject in Den Haag

Vastgoedjournaal is op zoek naar de beste woningprojecten van Den Haag! In een nieuwe verkiezing wil Vastgoedjournaal het beste toekomstige woonproject in het zonnetje zetten. Ons project Hoge Regentesse is hiervoor genomineerd. De woontoren van circa 70 meter hoog wordt met zijn hoogte, solitaire ligging en aansprekende architectuur een echte eyecatcher aan de zuidkant van het Haagse centrum. 

HD Groep is samen met Van Wijnen verantwoordelijk voor de architectuur, ontwikkeling en realisatie van deze woontoren met 128 appartementen, een bovengrondse parkeergarage en een zelfstandige commerciële ruimte van 3.000 m2. Doordat dit project in de crisistijd is opgestart op een zeer lastige plek in Den Haag, namen HD en Van Wijnen een groot risico. We kunnen nu stellen dat het een katalysator wordt voor de transformatie en upgrading van het bedrijventerrein Transvaal. We zijn dan ook trots dat dit prachtige landmark wordt gerealiseerd en positief kan bijdragen aan de toename van de diversiteit in de wijk. 

Het woongebouw met 23 etages wordt circa 70 meter hoog en wordt voorzien van een duurzaam WKO systeem. De woningen krijgen huurprijzen in het middensegment, waaraan een grote behoefte is in Den Haag. Bij de appartementen vormt de kwaliteit van het uitzicht, oriëntatie én bezonning de essentie van het ontwerp. De ruime buitenruimten (6 m² en groter) zijn zo gesitueerd dat elke woning een panoramische oriëntatie heeft met een tweezijdig uitzicht over Scheveningen, het centrum van Den Haag, Spuiforum of Rijswijk. De start bouw van het project is gepland in het 4e kwartaal van 2017. Het ASR Dutch Core Residential Fund heeft de 128 appartementen aangekocht. Lees hier meer over dit mooie project.

Wij zijn uiteraard nu al trots op deze nominatie, maar willen graag een top 3-notering bereiken. De top 3 wordt woensdag 27 september bekendgemaakt op het congres Woningmarkt Den Haag 2017, waarna de bezoekers van het congres bepalen wie de winnaar wordt. Helpt u mee? U kunt eenmalig uw stem uitbrengen op onderstaande button (tot 22 september) en kies Hoge Regentesse in de categorie 'Beste toekomstige woonproject in Den Haag'.

 

 Alvast heel erg bedankt voor uw stem! 

Team HD